Tervetuloa
Street Hockey SM –kiertuesivustolle

Tulevana kesänä valtakunnallinen Street Hockey SM kiertue järjestetään neljännentoista kerran. Kiertue kiertää 6 paikkakuntaa sisältäen 7 tapahtumaviikonloppua ja kiertuepaikkakunnat ovat: Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Tahko, Tampere ja Turku. Kiertuepäivämäärät näet kiertue -osiosta. 

Vuosittain kiertueelle osallistuu reilu 200 joukkuetta ja noin 4000 pelaajaa taistelemaan katulätkän Suomen Mestaruudesta! 

Kiertue huipentuu elokuussa Kampin Narinkkatorilla pelattavaan kaksipäiväiseen finaaliin 4.-5.8.. Finaalissa katulätkän Suomen Mestaruudesta taistelee 24 kiertueen parasta joukkuetta, jotka ovat lunastaneet paikkansa kiertueen päätösturnaukseen. Tasokkaiden joukkueiden ja huikeiden yksilösuoritusten lisäksi finaalitapahtuman kruunaa lauantaina 5.8. pelattava legendaarinen tähdistöottelu, jossa perinteisesti on totuttu näkemään maamme tunnetuimpia jääkiekkoammattilaisia, huippu-urheilijoita sekä viihdemaailman tähtiä.  

UUTTA STREET HOCKEY SM 2017 KIERTUEELLA:

Suomen Mestarit palkitaan mm. 

  • PAMA komposiittimailat, special edition mestaruusmailat. 
  • Kavli grillibileet joukkueen valitsemaan kohteeseen. 
  • BilleBeinon Street Hockey edition vaatesetti.
  • Lisäksi yhteistyökumppaneiden tuotepalkinnot sekä Suomen Mestaruus pokaali ja mitalit. 

UUSI PAIKKAKUNTA Street Hockey SM 2017 kiertue rantautuu Lappeenrantaan 8.-9.7.! Tapahtumapaikkana toimii Satamatorin alue, jossa pelien ohella on yleisölle ja pelaajille tarjolla runsaasti oheisohjelmaa ja palveluita. 

FIRMALIIGA Tulevana kesänä Street Hockey tapahtumien yhteydessä pelataan yrityksille suunnattua Firmaliigaa, jossa osallistuvat joukkueet pelaavat sekajoukkueina. Lue lisää tästä

LIPUNMYYNTI Joukkuepaikan lunastaminen käy helposti sivustollamme Liveto -maksupalvelun avulla. Lue lisää tästä. 

  KILPAILU!

 Kavli on kiertueen virallinen maustaja ja kiertueen ajan käynnissä on kilpailu, jossa palkintona on joukkuepaikka SM-FINAALITURNAUKSEEN 4.-5.8.Miksi juuri teidän joukkueenne tuo lisämausteen SM finaaliturnaukseen?  Perustele ja osallistu Instagramissa @streethockeysm. Siirry sivulle tästä.